2010-2020
SECRETARIAAT, MEDE-INITIATIEFNEMER, PROJECT-ONDERSTEUNING EN ORGANISATOR
STICHTING HET RAAM


PROJECT:
WAKKER VENLO
Stichting Het Raam nodigde diverse kunstenaars uit om een plan in te dienen voor een kunstproject met een verbindend karakter tussen alle stadsdelen dat Venlo WAKKER zou schudden. Een guerrilla project waar de Venlonaar ochtends mee WAKKER wordt.

2017
PROJECT 1
TRASHHOLD – RENÉE VERBERNE
Verberne koos er bewust voor om het zwerfafval van Venlo tentoon te stellen zoals het is zonder opsmuk of poespas. Het wordt expliciet in zijn originele vorm getoont zoals het ook wordt achtergelaten.

2018
PROJECT 2
CONNECTING LIGHT – SUZANNE BERKERS
Een groene laserstraal verbindt vijf markante gebouwen in de donkere hemel. Connecting Light laat zien dat er overal verbindingen zijn, tussen gebouwen en tussen mensen en het landschap. De kunstenaar wil een positief signaal geven. Wij zijn deel van een groter geheel en kunnen niet bestaan zonder elkaar.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Hans Lenders - Creatief, cultureel concept-denker, uitvoerder en maker

Thema door Anders Norén | Powered by MaLi Tech