2019
MEDE-INITIATIEFNEMER, ORGANISATOR
ROZE ZATERDAG VENLO-KREFELD 2019

PROJECT:
VAKANTIE-DOE-BOEK
Je mag zijn wie je bent! Het maakt niet uit hoe je er uit ziet, op wie je verliefd bent, waar je in gelooft. Vier samen de liefde! In dit vakantie-doe-boek vind je kleurplaten, verhaaltjes, spellen, puzzels, aankleedpoppen en meer die allemaal te maken hebben met diversiteit. Wees creatief en geef dit boek je eigen kleur.

In het kader van Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 is dit vakantie-doe-boek gemaakt voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Dankzij vele enthousiaste creatieve mensen, de bibliotheek Venlo, diverse winkels en aantal sponsoren en subsidiƫnten is dit unieke project mogelijk gemaakt.
info

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Hans Lenders - Creatief, cultureel concept-denker, uitvoerder en maker

Thema door Anders Norén | Powered by MaLi Tech