2018-2019
INITIATIEFNEMER EN WERKGROEP-VOORZITTER
ROZE JAAR VENLO

PROJECT:
REGENBOOGKAST
Mede-initiatiefnemer en uitvoerder van het educatief project REGENBOOGKAST in het kader van het Roze Jaar. In opdracht van Stichting Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2109.

Met het project “ Regenboogkast” zijn we scholen, instellingen, sportverenigingen en bedrijven in Noord-Limburg en Krefeld langsgegaan om te peilen hoe het hier gesteld is met de LHBTI acceptatie/tolerantie. Middels de vraag: ‘Hoe zou jij reageren als een viend/vriendin of familielid “uit de kast zou komen’ (openlijk uitkomen voor zijn/haar sexuele/gender geaardheid) worden de mensen gevraagd hun antwoord hierop te geven en op een post-it te schrijven. Alle reacties worden op de Regenboogkast geplakt. Na afloop worden alle antwoorden verzameld en krijgt men een inzicht in de mening van de ondervraagden.
info

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Hans Lenders - Creatief, cultureel concept-denker, uitvoerder en maker

Thema door Anders Norén | Powered by MaLi Tech