2016 – HEDEN
MEDE-INITIATIEFNEMER, ORGANISATOR
ROZE ZATERDAG VENLO-KREFELD 2019

Roze Zaterdag is de oudste gay-pride in Nederland en samen met Dennis Heijnen en Arjen Markenstein hebben wij dit landelijk evenement naar Venlo gehaald in samenwerking met de Duitse stad Krefeld.

Na het binnenhalen van het evenement in 2017 hebben wij een stichting opgericht om uiteindelijk samen met een groep van ongeveer 40 vrijwilligers in het voortraject toe te werken naar het grote evenement op zaterdag 29 juni 2019. Het evenement is door ongeveer 18.000 bezoekers bezocht, verspreidt over 3 hoofdlocaties in de Venlose binnenstad.

De dag bestond uit een geloofsviering, een informatiemarkt, een regenboogparade, twee podia met artiesten en vele kleine nevenactiviteiten en samenwerkingen met diverse (culturele) instanties in Venlo en de regio.
info

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Hans Lenders - Creatief, cultureel concept-denker, uitvoerder en maker

Thema door Anders Norén | Powered by MaLi Tech