2020
HOOFDGAST PODCAST
HUMANS OF VENLO


Over het belang van kunnen zijn wie je bent.
“Uit de kast komen is iets heel persoonlijks. Je kunt daarom niet zeggen of het op dit moment makkelijker is dan jaren geleden, omdat elke situatie uniek is. Er zijn ontzettend veel zaken die invloed hebben op hoe makkelijk of moeilijk het voor iemand is om openlijk uit te komen voor wie je bent. Het gezin waarin je opgroeit, de straat waarin je woont of de school waarop je zit: alles in je omgeving speelt een rol. Als je naar de gehele maatschappij kijkt zijn er natuurlijk wel veranderingen merkbaar. Ik denk dat de acceptatie van de LHBTI-gemeenschap absoluut verbeterd is ten opzichte van vroeger. Het thema komt vaker voorbij in de media en wordt beter bespreekbaar gemaakt. Ook zijn er meer rolmodellen waar mensen zich aan vast kunnen houden…”

Luister hier via Spotify
Bekijk hier Humans of Venlo

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Hans Lenders - Creatief, cultureel concept-denker, uitvoerder en maker

Thema door Anders Norén | Powered by MaLi Tech