2021
HET VLAAIPUNT
Lekker samen met eenzaamheid


Open call van Cultuurimpuls Venlo.
Maatschappelijk, cultureel project in het kader van: Geef kleur aan eenzaamheid.

De pop-up ontmoetingsplek ‘HET VLAAI-PUNT’ zal in maart onverwachts te vinden zijn op verschillende en verrassende plekken in Venlo. Hans Lenders zit klaar met een gedekte tafel met VLAAI en koffie voor een kort en uitdagend gesprek over ‘lekker samen met eenzaamheid’.
Een herkenbare en vertrouwde setting waar we momenteel sterk naar verlangen, maar dan geplaatst in een onverwachtse omgeving. Ben jij de toevallige voorbijganger die aanschuift voor VLAAI en een gesprek? En hoe zit het met jouw eenzaamheid? Een inspirerend VLAAI- (10-minuten) gesprek waarbij misschien jij wel na afloop een uitdaging durft aan te gaan om zelf in actie te komen tegen en met eenzaamheid en uiteraard uit te voeren in jouw eigen omgeving. Alle VLAAI-gespreken en uitdagingen zijn te volgen via Facebook en Instagram.

Verslaglegging via Facebook en Instagram

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2022 Hans Lenders - Creatief, cultureel concept-denker, uitvoerder en maker

Thema door Anders Norén | Powered by MaLi Tech