Hans Lenders

creatief, cultureel, concept-bedenker, uitvoerder en maker

WIE IS HANS?

Hans Lenders 
Creatief, cultureel concept-bedenker, uitvoerder en maker

Fotografie: Humans of Venlo

Ik ben een liefhebber en uitvoerder van kunst, cultuur, ambacht met een verhaal. Ontelbare interesses die mijn DNA bepalen en waarmee ik mijn eigen DNA verrijk. Als bedenker, uitvoerder en maker altijd op zoek naar de verbinding tussen cultuur en maatschappij. Vanuit een positieve twist en een eigen ‘kijk’, maak ik een culturele en organiserende vertaalslag naar maatschappelijke thema’s als LHBTI, eenzaamheid en verbroedering. De omgeving en de mens staat daarbij centraal.

Daarnaast mijn creatieve drijfveer om iets te creëren. Onder andere als schoendesigner altijd zoekend naar vorm, materialen, de behoefte, de vraag naar, … van een zo alledaags ‘gebruiksvoorwerp’ als de schoen. Waar brengt dit mij? Een ontwikkeling zonder einde!

Bedenker:
Concepten bedenken vanaf het ‘nul’- punt.
Het bedenken, uitzetten, samenwerken, organiseren en realiseren van concepten uit eigen hand of vanuit directe samenwerkingen. Creatieve en culturele concepten met vaak een groot draagvlak vanuit een maatschappelijke en sociale basis.

Uitvoerder:
Inzetbaar als organisator, projectleider, spreker voor een grote diversiteit aan creatieve, culturele en maatschappelijke projecten.

Maker:
Kunst en ambachtelijke vormgeving.

Schoendesigner.

© 2024 Hans Lenders

Thema door Anders Norén